Wtcmsughr0s7az5ricyj

FRIERE

Medlemsgruppe for tidligere grunnkursdeltakere

------------------------------------------------------------------

PÅMELDINGEN TIL FRIERE ER NÅ STENGT

Spørsmål? Ta kontakt på [email protected]

------------------------------------------------------------------

I det grunnkurset nærmer seg slutten stiller mange dette spørsmålet:

«Hva skjer videre? Hvordan skal dette gå? Jeg trenger mer støtte...»

Jeg vet at mange ønsker videre oppfølging nå som kurset er over. Derfor har jeg utviklet dette medlemsbaserte programmet – FRIERE.

Medlemskapet inkluderer:

  • Egen kursportal på nett
  • Oppfølging i lukket Facebook-gruppe
  • Nettbaserte «Spørsmål og svar»-møter med Irina annen hver mandag kl. 13-14
  • Nettbaserte delingsmøter med andre medlemmer hver mandag kl. 21-22
  • Tilgang på eksklusive ressursintervjuer, suksesshistorier og opptak fra nettmøter

Som medlem i FRIERE får du altså videre veiledning og mer kunnskap etter at grunnkurset er avsluttet.

Utfordringene du møter videre på din vei handler ikke nødvendigvis om mat. For gjennom grunnkurset tror jeg vi alle har skjønt at maten bare er begynnelsen.

Selv trenger jeg ulike verktøy for å håndtere forskjellige sider av livet mitt. I det jeg begynte å gjøre endringer for å ta vare på meg selv på en sunnere måte, ble mange av mine utfordringer tydeligere. Det har vært i møte med andre mennesker, der jeg øver meg på å sette grenser og stå opp for det som er viktig for meg.

Jeg har også strevd med å finne en sunn balanse, både i forhold til jobb og fritid, og i møte med kolleger, venner eller familie. Over tid har også mine «åndelige rutiner» blitt viktigere og viktigere. Det handler om alt fra meditasjon til å praktisere mot, ærlighet og takknemlighet.

Omring deg med de rette menneskene!

Det sies at vi blir gjennomsnittet av de fem menneskene vi tilbringer mest tid sammen med. Grunnen til at jeg klarer å opprettholde «mitt nye liv» over måneder og nå også år, er fordi jeg prioriterer å følge programmet og tilbringe mest mulig tid med likesinnede. Ved å bygge denne møteplassen, håper jeg at flere kan få oppleve det samme.

Min ambisjon med dette medlemstilbudet er å dele kunnskap og erfaringer om hva som skal til for å bygge og opprettholde et lettere liv. I tillegg til maten vi spiser, for å gå ned i vekt og for å holde vekten, vil jeg ta opp temaer som selvhjelp, yoga og relasjoner. Jeg intervjuer også en rekke ressurspersoner, som deler sin kunnskap om veien mot et lettere liv.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Min visjon er å endre Helse-Norge! Det skjer ikke over natten, og det kommer ikke til å skje fra «toppen og ned». Jeg er overbevist om at denne endringen må vokse frem nedenfra. En person om gangen.

Vil du være en av disse? Og bidra til at dette kan bli noe stort, over tid? I så fall håper jeg du vil være med videre. La oss gjøre våre liv og vår fremtid FRIERE.


Din kursinstruktør


Irina Lee
Irina Lee

Irina Lee er journalist, forfatter, forlegger og kursleder.


Kursinnhold


  Yoga
Tilgjengelig om dager
dager after you enroll
  Opptak fra telefonmøter
Tilgjengelig om dager
dager after you enroll

Inkludert i kjøpetOppskrifter
Spis deg fri: Måltider for kvinner som skal ned i vekt
Irina Lee
399 kr

Opprinnelig pris: $399


Dette kurset er stengt for påmelding.