M45tea5drnkd0elurkpb

Grunnkurs oktober 2017

Spis deg fri: Kunnskapene og verktøyene for å lykkes

   Se video

I dette kurset vil Irina Lee lære deg alt du trenger for å endre ditt kosthold og dine tanker – og dermed også ditt liv. Her vil du få kunnskapen og verktøyene du trenger for å lykkes. En gang for alle.

Du lurer kanskje på hvordan det er mulig å slå fast det – med så stor sikkerhet? Svaret er tilsynelatende enkelt: I motsetning til alle andre kostholdskurs vil du i dette programmet lære en metode for å etablere og opprettholde nye vaner. Din suksess avhenger dermed ikke lenger av viljestyrken, men baserer seg på dine nye, automatiserte vaner.

Det tar i snitt 66 dager å endre en vane. Dette kurset går over 8 uker. Det betyr at du vil bli ivaretatt og fulgt opp mens du bygger opp grunnmuren for ditt nye liv. En dag om gangen.

I dette kurset vil du få tilgang på en ny modul hver uke. Undervisningen er nettbasert. Det vil si at du kan studere innholdet i det tempoet du ønsker, og se modulene om igjen når du vil.

I tillegg til den nettbaserte undervisningen, vil du få tilgang til den lukkede Facebook-gruppen hvor du vil møte de andre kursdeltakerne. Irina Lee og hennes team vil delta aktivt i denne gruppen, for å svare på spørsmål og gi råd underveis. Dette blir et viktig forum for å utveksle erfaringer og tips.

I kursperioden inviterer Irina Lee i tillegg alle kursdeltakere til ukentlige telefonmøter. Her vil du få mulighet til å få individuell veiledning, basert på dine spørsmål og behov. Opptakene fra alle møtene legges ut i kursportalen, slik at du kan lytte til det som ble sagt i etterkant, dersom du ikke har mulighet til å være med på direkten.

I dette kurset vil du også møte flere personer, som har fulgt denne metoden over lengre tid. De har forskjellig bakgrunn og individuelle utfordringer, og har hatt ulike grunner for å legge om livsstilen. Noen slet med overvekt, andre med helseplager, mens enkelte ønsket å bli kvitt søtsuget eller få på plass et skikkelig kosthold.

Deres historier viser at denne metoden kan passe for alle. Vi er ganske sikre på at disse historiene og erfaringene vil inspirere og motivere deg til å gjøre endringer i ditt eget liv.

Men – selv om metoden uten tvil har effekt, fungerer den dessverre ikke for alle. Kurset gir bare resultater for de oss følger undervisningen og benytte de verktøyene som gjøres tilgjengelig.

Dette er altså ikke et kurs for dem som trenger det. Det er et kurs for dem som er villige til å følge det.

Spis deg fri-kurset tar utgangspunkt i tre metoder:

* Bright Line Eating, slik den presenteres i den norske boken Spis deg fri, skrevet av Dr. Susan Peirce Thompson. Det er anbefalt at du leser denne boken som en del av kurset. Boken kan også kjøpes i alle landets bokhandlere, eller bestilles her: bit.ly/spisdegfri

* Yoga: Yogaen kommer opprinnelig fra India, og baserer seg på flere tusen år gammel kunnskap om kropp, sjel og sinn. I Norge i dag forbindes yogaen i dag først og fremst med den fysiske praksisen, mens vi i dette kurset vil se nærmere på sentrale yogiske prinsipper for å ivareta oss selv. Samtidig vil vi bruke yoga som en metode for å undersøke hva som er mulig, og holde muligheten åpen for at resultatet kan bli noe annet enn det vi forventer oss.

* 12-trinnsfilosofien: I likhet med yoga, baserer 12-trinnsfilosofien seg på åndelige eller spirituelle prinsipper for selvutvikling. Det innebærer ikke at du trenger å gå på 12-trinnsmøter eller bekjenne deg til en spesiell trosretning for å følge dette kurset, men kurset vil gi deg en innføring i hvordan åndelighet kan praktiseres i hverdagen.

Kursholder Irina Lee har inngående kunnskap om alle tre metodene, og praktiserer alle tre på daglig basis. Du kan lese mer om henne lenger ned på denne siden.

Tålmodighet er et sentralt prinsipp, både i Bright Line Eating, yoga og 12-trinnsmetoden. Å endre kurs krever nemlig tålmodighet. Det er ikke noe som kan læres eller gjøres på en dag. Det krever innsats over tid.

Det som de fleste eksperter er enige om, er at endring er enklere å gjennomføre hvis man gjør det i fellesskap. Derfor er det sosiale fellesskapet en viktig del av dette kurset. Du skal ikke gjøre dette alene. Vi er mange som hjelper deg. Vi heier på deg og støtter deg. Slik hjelper vi hverandre.

Som kursdeltakere vil du ha følge med flere ved din side. Mange vet hvor du kommer fra, hva du har slitt med og hva du drømmer om å oppnå. De har nemlig slitt med det samme.

Noen av oss fant denne retningen for en stund tilbake. Vi viser vei. Selv om vi har fått et forsprang er vi fortsatt på samme sti, på vei mot det samme målet. Vi vet hva som kreves for at du skal ta det neste skrittet, selv når det kjennes tungt.

Det eneste du trenger å gjøre akkurat nå, er å klikke på Enroll-knappen.* Da er du i gang. Da er du på vei.

Siden kursavgiften innebærer en betydelig investering, og de fleste av oss har forsøkt utallige metoder uten å lykkes tidligere, er det forståelig hvis du er litt skeptisk eller har noen spørsmål. Du finner svar på de vanligste spørsmålene lenger ned på denne siden.

Vi kan legge til at du får tilgang på flere BONUSER som del av dette kurset:

* E-versjonen av boken Spis deg fri (verdi 349,-)
* Introkurset til Spis deg fri (verdi 990,-)

Du får tilgang til begge disse bonusene så snart du melder deg på. Øvrige bonuser kunngjøres underveis.

Er du klar for et lettere liv? Bra! Da setter vi i gang. Dette får vi til. I fellesskap.

Klikk på Enroll-knappen, og du vil umiddelbart få tilgang på første modul.*
Vi sees på innsiden!

Beste hilsen
Irina Lee & Spis deg fri-teamet

ps. Vi minner om at påmeldingen til dette kurset vil kun være tilgjengelig i en begrenset periode. Meld deg derfor på i dag dersom du vil være med når vi starter!

OBS! Vennligst les gjennom vilkår for deltakelse på kurs før du melder deg på.


Din kursinstruktør


Irina Lee
Irina Lee

Irina Lee er journalist, forfatter, forlegger og kursleder.


Kursinnhold


  Nyttige tips
Tilgjengelig om dager
dager after you enroll
  BONUS: Før du starter
Tilgjengelig om dager
dager after you enroll

Inkludert i kjøpetIntrokurs
Spis deg fri: Alt du trenger for å komme i gang
Irina Lee
990 kr

Opprinnelig pris: $990


Ofte stilte spørsmål


Hva hvis jeg angrer og finner ut at det ikke passer for meg?
Ikke noe problem! Skulle du angre på din avgjørelse, har du 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du har mulighet til å sjekke ut hva dette går ut på, helt risikofritt. Vi vil likevel anbefale deg å melde deg på kurset nå, ettersom påmeldingen kun vil være åpen er kort periode.
Jeg er vegetarianer/veganer/glutenallergiker/har cøliaki/melkeintoleranse etc. Kan jeg likevel følge dette programmet?
Svaret er JA! Du bestemmer selv hva du vil spise innenfor de ulike matvaregruppene. Det innebærer at kostholdsplanen er forenlig med alle typer allergier og intoleranser, og kan tilpasses ulike dietter, for eksempel LavFODmap. Vi gjør samtidig oppmerksom på at vårt team ikke består av medisinsk ekspertise eller ernæringsfysiologer. Konsulter derfor alltid med din lege før du gjør vesentlige endringer i ditt kosthold.
Er dette det samme som lavkarbo?
Svaret er nei. I tråd med prinsippene i Bright Line Eating spiser vi karbohydrater hver eneste dag, både i vektnedgangsfasen og når vi senere går over til vedlikeholdsplanen for å opprettholde vår nye vekt.
Jeg er ikke på Facebook. Hva gjør jeg?
Dersom du ikke er på Facebook, vil vi på det varmeste anbefale at du oppretter en egen profil bare for dette kurset, slik at du får mulighet til å delta i dette nettbaserte fellesskapet som blir etablert i forbindelse med kurset. Vi kan garantere at den lukkede medlemsgruppen vil være noe ganske annet enn det du kanskje forbinder med Facebook fra tidligere.
Jeg bor ikke i en by, og er redd for at jeg ikke finner de matvarene som kreves.
Det trenger du ikke å bekymre deg for. Maten som anbefales i dette programmet er helt i tråd med kostholdsrådene til norske helsemyndigheter, og kan fås kjøpt i alle landets dagligvarebutikker. Du trenger ikke å kjøpe noen spesialprodukter, kosttilskudd eller annet. Det eneste som kreves for å sette i gang, er en digital kjøkkenvekt.
Jeg har flere spørsmål...
Hvis det fortsatt skulle være noe du lurer på før du melder deg på, kan du sende en epost til [email protected] Vi opplever stor pågang på mailen i disse dager, så det kan ta noe tid før du får svar, men alle henvendelser vil bli besvart.

Dette kurset er stengt for påmelding.