Ipey5ecqrcqwzu1dr7ua

Introkurs

Spis deg fri: Alt du trenger for å komme i gang

   Watch Promo   Enroll in Course

* * * PÅSKETILBUD 2018 ! ! ! * * *
Nå er det snart påske. Natt til søndag skal vi også stille klokken én time frem!
Vi vil feire at sommeren rykker stadig nærmere med å gi deg en liten bonus...

* Hvis du kjøper introkurset (veil. pris 990,-) før søndag 25. mars kl. 23.59 gir jeg deg HALV PRIS på kurset. Det vil si at du kun betaler 495,- kroner for introkurset.

* Ikke nok med det: I tillegg sender jeg deg et eksemplar av bestselgerboken Spis deg fri! Dette er altså ikke en PDF-kopi eller en e-bok, men en fysisk bok som du får i posten i løpet av noen få uker.

Introkurs + bok har en samlet verdi på 1339,- kroner.
AKKURAT NÅ får du alt sammen for 495,-!

* * *

Boken Spis deg fri gir deg den vitenskapelige forklaringen på hvordan din hjerne blokkerer deg fra å gå ned i vekt, hvorfor du sliter med cravings eller hvorfor det er så vanskelig å ivareta egen helse. Det er nemlig ikke deg det er noe feil med, selv om du kanskje har sagt det til deg selv over lang tid. Du tar feil.

Moderne hjerneforskning, som Spis deg fri er bygget på, viser nemlig at en andel av befolkningen har en hjerne som er spesielt sårbar over visse typer matvarer. For sånne som oss vil ikke gode råd om å «spise mindre og bevege deg mer» ha noen effekt. For sånne som oss vil vanlige slankekurer kun ha midlertidig effekt. For sånne som oss fungerer ikke rådet om «moderasjon». Vi spiser til godteskålen, brødkurven eller bollen med pasta er tom. Fordi vi klarer ikke å la være.

Ved hjelp av metoden Bright Line Eating lærer du å automatisere sunne valg, slik at livsstilsendringen ikke avhenger av viljestyrke, man av nye, automatisere vaner.

I det lange løp handler ikke livsstilsendring om maten vi spiser, men om vanene vi bygger opp. Likevel - for å komme i gang, trenger du grunnleggende kunnskap om hva og hvordan du skal spise. Det får du i dette introkurset.

I dette kurset deler Irina Lee sine beste tips og triks for at du skal komme i gang!

Her får du:
* tilgang på matplanen, både for å gå ned i vekt og for å holde vekten
* kunnskap om maten du kan spise
* veiledning i hvordan planlegge og gjennomføre handleturen
* oppskrifter til frokost, lunsj og middag
* trinn-for-trinn opplæring i å lage maten
* gode tips om hvordan spise på restaurant
... og mye mer!

Målet med dette kurset er å gi deg all den kunnskapen du trenger for å komme i gang – umiddelbart!

Er du sulten på å gjøre en endring? Meld deg på i dag. Dette kan være starten på ditt nye liv.


Your Instructor


Irina Lee
Irina Lee

Irina Lee er journalist, forfatter, forlegger og kursleder med base i Oslo. Klikk her for å lese mer om hennes bakgrunn.


Class CurriculumGet started now!